tirsdag den 9. august 2011

Svinkløv Camping, den endelige dom.

Så fik opholdet på Svinkløv Camping en ende for denne gang. Det blev til masser af solskin og en smule regn i enden. Det kan man dog ikke laste "Campingfatter" for.

Samlet set har ferien været en succes. Vi har haft fred og ro på en dejlig stor plads. Der har været varmt vand til alle og pænt rent et par gange om dagen på toiletterne. Jeg kan dog anbefale at bruge den nye sanitetsbygning, specielt når det er lidt koldt i vejret.
Butikken på pladsen lider lidt under at værtsparret har opsagt forpagtningsaftalen med Skov & Naturstyrelsen, dette sætter jo engagementet lidt i perspektiv i forhold til at have vare på hylderne. Morgenbrødet fra den lokale brødsnedker fejlede dog ikke noget.

Vi har været på bunker museum i Hanstholm, på kantarel jagt og gået Geocach. Specielt muligheden for at samle svampe og gå Geocach samtidig kan anbefales. Alle har efter sådan en tur plads til at spise lækre svampe i flødesauce med møre kalvesteaks og god vin.Det store og endelige spørgsmål er om vi kommer igen. Tjaaaa, det bliver spændende at se hvad et nyt værtspar kan få ud af en aftale med Skov & Naturstyrelsen. Når pladsen samtidig giver mulighed for afsondrede pladser i heftig lækker natur vil den absolut være et genbesøg værd.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar