søndag den 22. maj 2011

Blåvand, St. Bededags ferien

En herlig weekendtur med hustruen er nu vel overstået. Hvidbjerg  Strand Camping er helt sikkert et sted der kan anbefales til den kræsne campist. Når det er sagt, må jeg tilstå at vores tradition med at undgå pladser af "TopCamp" størrelse holder langt hen af vejen.
Retfærdigvis skal Hvidbjerg Strand Camping have ros for super faciliteter og en flot plads med styr på tingene. Alt klappede når man havde opgivet sit kundenummer. Lidt sjovt da det er et booking nummer pladsen fremsender ved bestilling. Dette booking nummer skal så ikke bruges til noget.....?????

Jeg må tilstå, at jeg blev en smule overrasket over at finde sydeuropæiske pladsstørrelser nord for Kielerkanalen. Sidst jeg lå på en plads af denne størrelse var ved Annancy i Frankrig lige ned til søen.
Så bliver man lidt glad for sin moover. Hvis man ankommer med boogievogn her, uden moover, er man prisgivet.
Billedmaterialet på hjemmesiden har vist både været igennem fotografens fisheye objektiv og webmasterens Photoshop..:)Billedet herover er faktisk taget fra stien foran pladsen. Det grønne i hjørnet er en hæk der går i bredden. Altså er adgangen til pladsen stort set ikke bredere end bilen. Det er bare om at bakke let til og udføre en 90 graders drejning til højre.

Ud fra disse erfaringer kan jeg anbefale at man booker XL luksus plads. Her er så også privat bad og adgang til spildevands afløb, vand, strøm og tv antenne.

Ud over de sædvanlige out let butikker, der er i alle byer ved vestkysten, er selve Blåvand ikke den store oplevelse.
Naturen er der dog ingen der kan tage glansen af. Masser af plads til at lufte hunden, flyve med drage og bare være ude i blæsten med kæresten eller nyde udsigten fra en stol.

Efter sådan to dage med afslapning, hygge og lidt shopping var det tiltrængt med noget god mad. Der er et godt pizzaria med tilhørende restaurant på pladsen. Vi testede restaurantdelen den ene aften og blev ikke skuffet. Det er turistmad og ufaglært betjening men de gør det med et smil.
Den anden aften stod den på pandestegt rødspætte, som jeg lærte det under den navnkundige landsholdskok Flemming Larsen, i min læretid på det hvide hotel på Strandvejen.


Nu er Bjørn sat tilbage på plads i gårdspladsen og Bimmer befriet fra flyveøre spejlene der absolut ikke passer til designet.

I morgen er det så tilbage på pinden og give den gas....!!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar